Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Cortina fietsen

Cortina fiets kopen doet u bij Bike Totaal

Cortina U4 en Cortina E-U4

Cortina U4 fiets kopen? Of liever de Cortina E-U4 elektrische fiets voor een extra duwtje in de rug? Cortina heeft een breed assortiment transportfietsen en elektrische fietsen. De fietscollectie volgt continu de laatste trends. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van het frame, de banden & velgen en de designdetails zoals bijvoorbeeld de jasbeschermer. Bestel de collectie fietsen en e-bikes, met o.a. de U4, Roots en E-U4 hier!

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen. De actuele modellen zijn vrijwel altijd via de Bike Totaal winkel in uw buurt leverbaar. Ga voor meer informatie en de levertijd langs de winkel.  

Cortina fietsen en ebikes kopen

Dutch fashion bikes

Veel Nederlanders kopen een Cortina fiets. Hierdoor is Cortina is één van de snelst groeiende Nederlandse fietsmerken. Uit de cijfers van oktober 2018 van onderzoeksbureau GfK blijkt zelfs dat Cortina marktleider in stadsfietsen is!

De focus van Cortina ligt sinds jaar en dag vooral op vernieuwende designs. Het doel is om fietsen en ebikes te ontwikkelen naar de laatste mode- en fashiontrends. Dit is vooral terug te zien in het kleurgebruik en de mooie details die karakteristiek zijn voor Cortina fietsen. "Een fiets moet er niet alleen mooi uitzien, maar moet ook gebruiksvriendelijk zijn en aansluiten bij de wensen van de gebruiker", aldus mede-eigenaar Chris Kruitbosch. Daarom zijn er van dit Zwolse fietsmerk bijvoorbeeld speciale Cortina moederfietsen, Cortina transportfietsen en Cortina elektrische fietsen te koop; zowel voor dames als heren.

Cortina U4 Transport

Het meest populaire model van Cortina is de Cortina U4 Transport. Als u bijvoorbeeld bij een school komt dan staan de rekken vol met deze robuuste transportfiets! De Corina U4 is onderhoudsarm door onder andere de gesloten kettingkast en heeft 7 versnellingen. Met de voor- en achterdrager is deze Cortina transportfiets ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik in of naar de stad. De Cortina U4 Transport is met recht één van de meest populaire transportfietsen in Nederland!

Vrijwel alle modellen, waaronder de U4, zijn te krijgen als Cortina damesfiets en als Cortina herenfiets. De U4 is er ook in diverse kleuren:

Bij één van de 100 Bike Totaal Cortina dealers, 'Brandspots' genoemd door Cortina zelf, kunt u ook diverse andere Cortina fietsen kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Cortina U5, Cortina U1 en de Cortina Blau. Twijfelt u nog tussen het kopen van een Cortina fiets of e-bike? Ga dan langs de Bike Totaal winkel voor een proefrit. 

Cortina moederfiets

Bij het ontwerpen van Cortina moederfietsen is rekening gehouden met een bredere instap. Er is bij de Cortina Roots bijvoorbeeld meer ruimte tussen het zadel en het stuur, zodat u nog gemakkelijk kunt opstappen als er een kinderzitje gemonteerd is. Want als mama (of papa!) heeft u al genoeg aan uw hoofd en is een beetje extra comfort altijd welkom. Is de kleine het kinderzitje ontgroeit en toe aan zijn of haar eigen fiets? Dan is de Cortina Roots moederfiets ook gewoon te gebruiken als transportfiets.

Cortina elektrische fiets

Wenst u een duwtje in de rug d.m.v. elektrische ondersteuning? Cortina heeft tegenwoordig ook elektrische fietsen! De Cortina E-U4 Transport is de elektrische versie van de "gewone" Cortina U4. Mét de handige voor- en achterdrager. Met deze praktische elektrische transportfiets rijdt u zonder moeite tegen de wind in of bult op! Wilt u fietsen met uw kleine voorop, maar niet helemaal bezweet aankomen? Informeer dan eens naar een elektrische Cortina moederfiets (of mamafiets). U kunt bij een Bike Totaal 'Cortina ebike verkooppunt' bijvoorbeeld een rondje proefrijden op de mooie Cortina E-Roots Transport. U kunt er zelfs voor kiezen om de mooie E-roots of praktische E-U4 te voorzien van 5 jaar garantie.

Cortina dealer

Cortina fietsen en e bikes zijn regelmatig in de aanbieding, dus houd onze folder in de gaten! Als u nog niet zeker weet welke Cortina fiets bij u past dan staat de Bike Totaal vakman met een Cortina-dealerschap altijd voor u klaar. Zij helpen u graag, door een proefrit te regelen bijvoorbeeld!

Tweedehands Cortina fiets voor dames of voor heren kopen? Bekijk dan onze tweedehandspagina en zoek online bij een Bike Totaal winkel in uw buurt.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen