Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Batavus

Batavus fiets kopen met garantie

De Batavus elektrische fiets en transportfiets 

Elektrische fiets van Batavus kopen voor naar het werk? Of liever een Batavus transportfiets voor naar school? Bij het Heerenveense Batavus kunt u een zeer uitgebreid assortiment kopen. Van dit merk kunt u e-bikes, stadsfietsen en hybrides/ toerfietsen bestellen. Zo is er altijd een fiets die bij u past; of u nu korte ritjes fietst naar de stad of lange tochten door de natuur maakt. Volledig ontzorgd worden? Kies dan voor 5 jaar garantie bij een nieuwe Batavus e-bike!

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen. De actuele modellen zijn vrijwel altijd via de Bike Totaal winkel in uw buurt leverbaar. Ga voor meer informatie en de levertijd langs de winkel.  

Batavus fiets en e bike

Batavus: het ontstaan

Nederlanders kopen al al sinds 1904 puur vakmanschap van Batavus. In dat jaar startte Andries Gaastra een winkel in uurwerken en naaimachines. Na twee jaar werd het assortiment uitgebreid met fietsen van een Duits merk. Snel hierna volgden zelfgemaakte fietsen onder de huidige naam Batavus. Batavus maakt ondertussen al meer dan honderd jaar kwaliteitsfietsen en is één van de grootste fietsfabrikanten in Nederland. Zelfs na al die jaren, blijven Batavus fietsen innovatief. Dit blijkt ook uit de vele awards die gewonnen zijn, waaronder de 'Fiets van het Jaar' titel die in de afgelopen 20 jaar maar liefst 4 keer aan een Batavus fiets is toegekend.

Iedereen een Batavus

Het motto van dit fietsenmerk is: "Voor iedereen een Batavus!" Om deze reden zijn vrijwel alle modellen van dit merk te krijgen als Batavus damesfiets of als Batavus herenfiets. Batavus maakt diverse soorten fietsen. U kunt bij dit fietsmerk o.a. terecht voor een:

De strakke Batavus Fonk, met 3 of 7 versnellingen, is bijvoorbeeld perfect voor een woon-werkverkeer rit door de stad. Is de Fonk iets te hoekig? Dan is er ook nog Batavus Dinsdag Basic N7. Het verhaal gaat dat de naam Batavus Dinsdag tot stand is gekomen in een vergadering, waarin aangegeven werd dat er gezocht werd naar een "creatieve fietsnaam die zo raar is dat niemand het meer vergeet." Dat is toch zeker gelukt! De Batavus Mambo is zelfs in een handomdraai om te toveren tot Batavus Mambo moederfiets én is geschikt voor langere dames en heren.
Fietst u wat langere afstanden in Nederland en het buitenland? Dan is de kleurrijke Batavus Zonar V27 perfect voor u!

Ook voor kinderen en jongeren is er een geschikte Batavus. Voor ritjes van en naar school is er de Batavus CNCTD. Deze stevige Batavus transportfiets is perfect voor het vervoeren van schooltassen op de voor- en achterdrager. De kinderfietsen, zoals de Batavus Snake 24 inch en Batavus Snake 26 inch, vallen officieel onder jeugdfietsen. De kleinere Batavus kinderfietsen, zoals de Batavus Snake 22 inch en de Batavus Snake 20 inch vallen onder de categorie kinderfietsen en horen bij het merk Loekie.

Via de diverse Bike Totaal winkels kunt u ook de Batavus Old Dutch, Batavus Quip en de  kopen. Veel Batavus fietsen zijn er zelfs in luxere uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld de Batavus Mambo Deluxe, de Batavus Zonar Comfort en de Batavus Dinsdag Exclusive

Waar proefrijden op een batavus fiets? Bij een van de ± 100 Bike Totaal winkels die aangeschreven staat als Batavus dealer natuurlijk!

Batavus elektrische fiets

Wilt u liever een Batavus e bike kopen? Dan is daar ook voldoende keus. Batavus noemt haar elektrische fietsen Batavus E Go. Er zijn elektrische fietsen met een voorwielmotor, zoals de Batavus Wayz E-go Comfort F7e, en elektrische fietsen met een middenmotor zoals de Batavus Wayz E-go Comfort M7e. Daarnaast heeft het Heerenveense merk twee goede Bosch elektrische fietsen in het assortiment: de Batavus Wayz E-go Active en de Batavus Ways E-go Active Plus.

Batavus dealer

Batavus fietsen en e bikes zijn regelmatig in de aanbieding, dus houd onze folder in de gaten! Liever meer informatie over de Batavus fiets die bij u past, de motorpositie of het aantal versnellingen? Ga dan langs bij de Bike Totaal vakman met een Batavus-dealerschapZij helpen u graag, door een proefrit te regelen bijvoorbeeld!

Een tweedehands Batavus fiets vindt u op onze tweedehandspagina. U kunt online het tweedehands assortiment van de Bike Totaal winkel in uw buurt bekijken en bestellen.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen